Stručni tim

 

Strucni-team

 

Anita Vilhar, vlasnica

Anita je školovana kozmetičarka sa 19 godišnjim iskustvom u području kozmetologije i mikropigmentacije. Od ranih tinejdžerskih dana je razmišljala o vođenju vlastitog kozmetičkog salona u kojemu može direktno pomagati klijentima u poboljšanju i naglašavanju njihove prirodne ljepote.  Naime, pored klasične kozmetičarske izobrazbe, Anita je vrsni mikropigmentator, gdje je vrlo uspješno objedinila svoju kreativnost i ljubav spram likovnog izražavanja u profesionalnom trajnom make-upu. Anita svako lice promatra zasebno, te trajni make-up nanosi kako bi optimizirala i naglasila prirodnu ljepotu lica. Jedan od većih postignuća je slučaj gdje se nakon maksilofacijalne operacije lica (opekline 3. stupnja) trebalo ponovno uspostaviti ravnotežu lica i izraziti kapke, obrve, usnice, koje su nastradale u nesreći. Na veliko zadovoljstvo klijentice, to je uspješno izvedeno.

Anita ima certifikat mikropigmentatora,master tattoo-a,analitičara boje i stila, certifikat profesionalnog šminkanja i camouflage tehnike šminkanja,nail artist-a,medicinske pedikure,certifikat mezoterapije i Green peel-a,sportske i aroma masaže tijela.

 

Ivana B., kozmetičarka

Ivana je voditelj salona Donita gdje je stekla svoje 12. godišnje iskustvo,  započevši odmah nakon završene kozmetičke škole. Ivana kontinuirano ulaže u usavršavanje svoje struke i majstor je medicinske pedikure. Ivana posebno voli tretmane lica i ekspert je u mezoterapiji. Svakoj klijentici pristupa individualno i tretman prilagođava vrsti i specifičnostima kože. Rezultat Ivaninog predanog uspješnog rada je duga lista zadovoljnih i vjernih klijentica. Ivana je izvrsna i u masažama, a još jedna od specijalnosti su joj i tretmani pomlađivanja kože radio frekvencijom. U svom poslu posebno se veseli trenutno vidljivim rezultatima i zadovoljnim klijentima. Njezin  moto je red, rad i disciplina.